Kissa ryhtyi pelaamaan koripalloa – karvainen donkkaa tykimmin?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Yleisen uskomuksen mukaan kissoille on vaikea opettaa temppuja, koska ne ovat niin itsepäisiä. Väite on todistettu vääräksi jo moneen otteeseen ja aiemmin kerroimmekin muun muassa eräästä kissasta, jonka omistaja on onnistunut opettamaan sen kierimään, istumaan, makaamaan ja tekemään tarpeensa vessanpönttöön.

Nyt Nicolle von Eberkopf on julkaissut YouTube-kanavalleen videon kissastaan, joka osaa erään hienon tempun. Nicolle on onnistunut opettamaan palkitsemistekniikkaa apunaan käyttäen Leonardo-nimistä kissaansa heittämään pallon koriin.

Videolla Leonardolle heitetään pehmoinen punainen pallo, jonka se nostaa kerta toisensa jälkeen pieneen koriin. Kori on asetettu maahan niin, että kissa ylettyy siihen ja se tiputtaa pallon joka kerta koriin omistajan käskystä ja odottaa sen jälkeen herkullista palkintoaan.