Koiran hurja taklaus toi lelun – kissa sai kyytiä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Saman perheen lemmikit monesti leikkivät ja kisailevat keskenään. Olemme nähneet, miten koira varastaa kaverinsa pedin sen alta tai kun kissa on vienyt koiran nukkuma-alustan. Nyt perheen koira ryöstää kissan lelun suoraan sen nenän edestä hurjalla taklauksella.

Omistaja houkuttelee Jujubee-nimistä kissaansa luokseen kissan lelun avulla ja saa kissan istumaan käskystä. Juuri, kun kissa on hyppäämässä ja ottamassa omistajansa tarjoamaa lelua, mäyräkoiran ja chihuahuan sekoitusta oleva pieni Penny-niminen koira tulee taklaamaan kissan ja nappaa lelun mennessään.

Kissa jää tönäisyn jälkeen vähän hölmistyneenä tilanteesta makaamaan lattialle, kun Penny lähtee tyytyväisenä rikospaikalta lelu suussaan. Omistaja ei pysty pidättelemään nauruaan tämän huvittavan tilanteen jälkeen.