Mies ryhtyi laulamaan metrossa – matkustajat ällistyivät tuloksesta

Viihdeuutiset · Annika Kela

Britanniassa junamatkustajat ovat saaneet poikkeuksellisen viihdyttävän matkan pelkän junalipun hinnalla. Hamiltoniin matkalla olleessa junassa oli nimittäin amatööri-oopperalaulaja William Boyle. Puhelias mies oli yllättäen ajatunut tilanteeseen, jossa matkustajat pyysivät häntä antamaan ääninäytteen laulumisestaan.

Kanssamatkustajien iloksi miehen ääni oli kaunista kuunneltavaa. Monen matkustajan päivä sai piristyksensä junassa tapahtuneen yllätyskonsertin ansiosta. Eräs junan matkustajista on kuvannut lauluesityksen videolle ja julkaissut sen netissä.

Monet ovat sitä mieltä, että miehen kannattaisi kokeilla siipiään oopperalaulajana. Harjoituksella miehestä voisi tulla erinomainen laulaja. Videon leviämisen jälkeen mieheen on otettu yhteyttä. Paikalliset radiokanavat ja uutistoimistot ovat halunneet haastatella häntä. Kenties, ehkä William Boyle sai tästä motivaation kipinän ja alkaa tavoitella uraa oopperalaulajana.