Näin internetiä mainostettiin 90-luvulla – muistatko vielä?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Teknologia mullistaa jatkuvasti ihmisten maailmaa ja tämän päivän vanhukset ovatkin saaneet elää aikamoista keksintöjen kultakautta. Yksi nykynuorien jo itsestäänselvyytenä pitämä asia on internet.

Joka paikassa täytyy olla toimiva verkkoyhteys, sen pitää olla nopea ja kaikilla laitteilla heti käytettävissä. Aina näin ei ole kuitenkaan ollut ja nyt eräs melodysheep-niminen Youtuben käyttäjä on julkaissut kanavallaan hauskan videon, joka on musikaalinen tribuutti internetin aikakautena pidetylle 1990-luvulle.

Videoon on koostettu erilaisia vanhoja opetusvideoita, joissa internetistä ja sen luomista mahdollisuuksista kerrotaan ja näytetään, miten internetiä voi käyttää. Videolla on hauska musiikki taustalla ja puheääniin on kehitelty melodia Autotunen avulla.