Nukkuva koira putosi sohvalta – ei edes herännyt

Viihdeuutiset · Annika Kela

Sanfranciscolainen koiranomistaja havahtui kolahduksen ääneen, joka kantautui olohuoneesta. Sohvalla nukkunut hännänheiluttaja oli pudonnut sohvalta maahan. Omistajan hämmästykseksi, koira oli jäänyt maahan makaamaan jatkaakseen uniaan.

Vetelän ja unisen koiran toimet ihmetyttivät omistajaa ja hänen oli pakko mennä katsomaan tarkemmin oliko koiralla kaikki kunnossa. Karvakuonosta huolestunut mies lähestyi koiraa ja silitti sitä kädellään.

Sitten miehelle paljastui karu totuus siitä, miksi koira oli jäänyt makaamaan maahan. Syy sille oli yksinkertaisesti laiskuus. Kun omistaja silitti koiraansa, alkoi se venytellä ja haukotella. Viileä lattia tuntui ilmeisesti mukavalle ja koira oli jämähtänyt siihen. Teollaan hännänheiluttaja oli osoittautunut löysäilyn mestariksi.