Pikkupojan jalka amputoitiin – ei estä näyttävää breakdancea!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Neljävuotias Xiaofeng joutui vakavaan auto-onnettomuuteen kaksi vuotta sitten. Onnettomuuden seurauksena pieneltä pojalta jouduttiin amputoimaan molemmat jalat. Reipas pikkumies on viettänyt puolet elämästään sairaalassa.

Pienen potilaan kuntouttaminen on sujunut hyvin ja elämäniloinen Xiaofeng on ilahduttanut sairaalan henkilökuntaa ja perhettään periksiantamattomalla asenteellaan. Nuoren pojan elämänilosta kertoo muun muassa pienokaisen into tanssia.

Joka kerta, kun Xiaofeng kuulee kiinalaisen Little Apple -hittikappaleen, alkaa hän tanssia iloiten. Pojan perheenjäsenet ovat kuvanneet videolle hänen riemastuneen tanssiesityksensä. Hoitajien ehdotuksesta videon on julkaistu ja jaettu netissä.

Pienen pojan hyväksi on perustettu säätiö, joka kerää varoja perheelle, jotta heillä olisi varaa maksaa pienokaisensa sairaalakulut. Pojan riemastuttavasta tanssista kuvattujen videoiden ansiosta säätiö on onnistunut keräämään varoja jo yli 90.000 euroa muutaman päivän aikana. Lahjoituksen tämän reippaan potilaan hyväksi eivät mene hukkaan.