Taapero näki parittelevat kilpikonnat – hulvaton reaktio

Viihdeuutiset · Annika Kela

Floridalaisessa eläintarhassa vieraillut perhe oli saapunut kilpikonnien aitauksen vierelle. Perheen yllätykseksi aitauksessa oli kahden kilpikonnan lemmenleikit käynnissä. Parittelevan kilpikonnan ähkiminen sai perheen kolmevuotiaan hämilleen.

Kilpikonnien hulvaton ääntelehtiminen sai lapsukaisen kiljaisemaan useaan otteeseen: ”Oh My Goodness!”. Lapsukaisen äiti kuvasi videolle hauskan tilanteen, jossa pienokainen hämmästeli kovaan ääneen kilpikonnien touhua.

Eläintarhan vieraiden naureskelu ei näyttänyt haittaavan hetken huumaa kokevia kilpikonnia. Pienokaisen äiti kysyi taaperoltaan, tietääkö hän mitä kilpikonnat puuhailevat. Tilanteesta hämillään oleva lapsukainen ei osannut vastata äidilleen. Vaikuttaisi siltä, että eläintarharetkellä taapero oppi lisää asioita eläinten ihmeellisestä maailmasta.