Kelly Bensimon innostui bikineissä – futismatsiin mukaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltalainen julkkiskaunotar Kelly Bensimon tähditti aikoinaan Tosielämän täydelliset naiset -realityohjelmaa ja työskenteli myös huippumallina. Viime aikoina Kelly on keskittynyt lähinnä paparazzikuvissa poseeraamiseen, sillä niin käy nykyisin muutaman päivän välein.

Eilen Kelly paljasti upean bikinivartalonsa lomaillaan Etelä-Floridassa, Miamin maineikkaalla South Beachilla.

Kelly Bensimon, eli Kelly Killoren Bensimon, on entinen huippumalli, joka toimi aikoinaan myös Elle-lehdessä. Nykyisin Bensimon toimii korusuunnittelijana. Hän tähditti vielä jokin aika sitten tosielämän täydellisistä naisista kertovaa The Real Housewives of New York City -ohjelmaa. Taannoisella malliurallaan Kelly poseerasi lukuisten muotilehtien kansikuvissa ja Clarins-merkin mainoskasvona. Sittemmin hän toimi myös useiden lehtien päätoimittajana.