Tom Hanks uusi kaikki hittiroolinsa 7 minuutissa – montako tunnistat?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Amerikkalaisnäyttelijä Tom Hanks kuuluu Hollywoodin kirkkaimpiin tähtiin. Hanks on tähdittänyt elokuvia jo 1980-luvulta lähtien ja moni elokuvista onkin noussut kansainvälisiksi kassamagneeteiksi. Hanks on näyttelijäntyöllään kahminut Oscar-palkintoja ja -ehdokkuuksia, mutta mies ei ota itseään tunnustuksista huolimatta edelleenkään turhan vakavasti.

Tom Hanks on ollut mukana monissa hauskoissa projekteissa, joista viimeisimpänä mies nähtiin hassuttelemassa Carly Rae Jepsenin I Really Like You -nimisen kappaleen musiikkivideolla. Miesnäyttelijä on jälleen laittanut itsensä likoon The Late Late Show with James Corden -keskusteluohjelmassa ja näytellyt kaikkien elokuviensa kohtauksia juontajan avustuksella.

Alle seitsemän minuutin aikana Tom Hanks näyttelee kuuluisimpia miesroolejaan ja laukoo elokuvistaan tunnetuimmat repliikit. Osion aikana nähdään muun muassa otteet elokuvista Forrest Gump, Uneton Seattlessa, Pelastakaa sotamies Ryan, Sinulle on postia ja Ota kiinni jos saat.