7-viikkoinen ihmevauva puhuu: ”Rakastan sinua”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kerroimme aiemmin tapauksesta, jossa seitsemänviikkoinen vauva yllätti äitinsä täysin sanomalla hänelle sanan: ”Hello”. Irlantilainen perheenäiti Toni McCann sai kuvattua tapahtuman nauhalle ja suloinen kotivideo olikin todiste, että poika sanoi ensimmäisen sanansa seitsemän jo viikon ikäisenä.

Nyt samankaltaisia uutisia kuuluu myös Lontoosta, kun perheenisä sai kuvattua videolle tyttärensä ensimmäiset sanat. Ali Sufi sai kuvattua seitsemänviikkoista Ariana-nimistä tyttöään videolle, kun tytär sanoi isälleen takaisin sanat: ”I love you”.

Ali Sufi kertoo Mirror-lehden tekemässä haastattelussa, että hän oli ollut laittamassa eräänä iltana Arianaa nukkumaan, kun tytär oli yllättänyt isän sanomalla hänelle: ”I love you”.

Isä päätti kokeilla kameralla kuvaten seuraavana päivänä, saisiko hän Arianaa toistamaan sanomansa uudelleen. Puhe on hieman epäselvää, mutta todella upea suoritus alle kaksikuukautiselta vauvalta. Vauva selkeästi yrittää toistaa kolmea sanaa isän perässä ja äänenpainotusten kanssa sanat kuulostavat olevan enemmän kuin jokeltelua.