Supertähtien suhdesotku syvenee – julkinen rakkaudentunnustus nettiin

Viihdeuutiset · Annika Kela

Mallina työskentelevä kohutähti Amber Rose on äskettäin julkaissut netissä ex-miehelleen Wiz Khalifalle omistetun kuvan. Suloisen hempeilykuvan kuvatekstissä tähti vaannoo rakkauttaan räppäriä kohtaan ja kertoo haluavansa palata takaisin yhteen.

Wiz Khalifa ja Amber Rose hakivat avioeroa syyskuussa pettämishuhujen saattelemana. Eroprosessi on viime kuukausina muuttunut katkeraksi ja pariskunta on yltynyt riitelemään julkisesti suhteeseensa liittyvistä asioista.

Katkeruudesta ja riidoista huolimatta Amber Rose on myöntänyt olevansa edelleen rakastunut räppäriin. TMZ-viihdesivuston mukaan myös Khalifa ikävöi Amberia ja mies hiljattain julkaisi kappaleen, joka on omistettu neitokaiselle. Jää nähtäväksi lämpenevätkö pariskunnan välit uudelleen.