Isäntä opetti koiralleen kotitöitä – näin tiskikoira toimii

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monet lemmikit ja varsinkin koirat kiintyvät todella kovasti omistajiinsa ja haluavat miellyttää heitä. Miellyttämisenhalu koirilla onkin monesti huipussaan juuri silloin, kun tarjolla on jotain herkkuja.

Nyt eräs koira on päättänyt hyvänä perheenjäsenenä osallistua omistajiensa kanssa kotitöihin. YouTubessa on julkaistu video, jossa avulias Baron-niminen saksanpaimenkoira tekee omistajansa kanssa kotitöitä.

Baron istuu kiltisti tiskaajan vieressä ja odottaa, että huuhdeltavat kulhot ilmestyvät keittiöntasolle. Kun omistaja laskee kulhon, Baron nappaa siitä heti kiinni suullaan ja laittaa sen astianpesukoneeseen.

Baron nappaa kulhon toisensa jälkeen tason päältä ja asettaa ne aukiolevaan tiskikoneeseen. Koira onkin mukavasti omistajansa apuna, minkä vuoksi perheenjäsen säästyy astianpesukoneeseen kumartelulta ja selkävaivoilta.