Kissa sekoaa korvatulpista – merkillinen addiktio videolle

Viihdeuutiset · Annika Kela

Eräs kissanomistaja oli tullut tietoiseksi viirusilmänsä oudosta pakkomielteestä. Kissa ei nimittäin saanut tarpeekseen korvatulpista. Omistajan hämmästykseksi tulpissa oli jotain, mitä kissa ei voinut vastustaa.

Kissansa outoon käytökseen perustuen omistaja oli keksinyt hauskan leikin, jossa hän piilotteli korvatulppia erilaisiin paikkoihin ja viirusilmän tehtävänä oli löytää ne. Hauskan leikin myötä omistajalle paljastui, että kissa liikkui asunnossa kuin ninja etsiessään ja saalistaessaan tulppia.

Netissä on julkaistu hauska video kyseisen kissan saalistusprojektista. Omistaja oli piilottanut korvatulpan kirjahyllyn päälle ja kissa joutui suunnittelemaan reittinsä hyllylle saadakseen tulpan itselleen. Hämmästyttävä video osoittaa, että mikään ei ole kissan tiellä. Se onnistui hyppäämän oven päälle ja kapuamaan siitä hyllylle. Kissa oli valmis hurjiin temppuihin korvatulppien tähden.