Krokotiili osoitti luonnon armottomuuden – video ei herkimmille

Viihdeuutiset · Annika Kela

Nälkäinen krokotiili oli uinut vilkkaaseen venesatamaan Puerto Vallartassa Meksikossa. Kalastajien perkausjätteet olivat ilmeisesti houkutellut suuren matelijan satamaan ja se vaani vedessä saaliin toivossa. Yllättäen krokotiili onnistui nappaamaan vedessä vilvoitelleen koiran.

Kalastajat ja turistit kauhistuivat näkemästään tilanteesta. Järkyttyneet turistit menivät tolaltaan, sillä mitään ei ollut tehtävissä. Krokotiili piti koiraa veden alla, kunnes se ei enää liikkunut. Kauhistuneet ihmiset kaikkosivat satamasta. Yksi sivullinen on kuvannut videon krokotiilista, joka uiskenteli pois satamasta pidelleen suussaan saalistaan.

Daily Mail -lehden mukaan 200 metrin päässä satamasta on krokotiilien rauhoitusalue ja matelija oli todennäköisesti sieltä peräisin. Koiran uteliaisuus oli koitunut sen kohtaloksi. Vedessä elävän pedon vaarallisuus ei ole kenellekään yllätys, sillä krokotiilien raportoidaan tappavan ihmisiä vuosittain. Tilanteesta kuvattu video on järkyttänyt ihmisiä ympäri maailmaa.