Vanhus jumiutui metrojunan ja asemalaiturin väliin – kanssamatkustajien sankarillinen toiminta videolle

Viihdeuutiset · Annika Kela

Metrolla matkustanut 70-vuotias venäläisnainen kompastui poistuessaan junasta Moskovassa. Vanhus jäi kiinni metron ja asemalaiturin väliin. Hätääntynyt nainen alkoi huutaa apua ja pian kanssamatkustajat havahtuivat hänen hätäänsä.

Tilanne näytti epätoivoiselta, sillä vanhusta ei onnistuttu vapauttamaan ahtaasta väliköstä. Ajattelematta sen enempää matkustajat alkoivat heiluttaa metrovaunua. Asemalla seisoskelleet liittyivät mukaan ja pian vaunua heilutti suuri väkijoukko.

Asemalaiturin valvontakamera on taltioinut videolle hetken, jolloin vanhus vapatui pinteestä. Hän nousi ylös pelästyneen näköisenä, sillä koettelemus oli varmasti järkyttänyt häntä. Video osoittaa, että metroasemalla olleet ihmiset olivat toimineet sankarillisesti. Yhdistämällä voimansa väkijoukko oli onnistunut pelastamaan vanhuksen pinteestä.