Äidin raskausaika tiivistettiin kolmeen minuuttiin

Viihdeuutiset · Annika Kela

Kalifornialaiselle pariskunnalle oli paljastunut, että vaimo oli tullut raskaaksi. Pari päätti kuvata vaimon odotusajasta videon, jossa raskausvatsan kasvaminen tiivistettiin kolmeen minuuttiin. Videon kuvaamisen aikana pariskunta sai tietää odottavansa tyttövauvaa.

Videon kuvaaminen on vaatinut kärsivällisyyttä, sillä jokainen raskausviikko on täytynyt saada taltioitua kuvamateriaalin muodossa. Joka viikko tuleva äiti asteli kameran eteen sivuttain esitelläkseen kasvavaa vatsaansa. Lopulta pariskunnan pitkä odotus palkittiin ja viimeisissä kuvissa perheenäiti esiintyi ilman suurta raskausvatsaa pidellen perheen pientä tytärtä sylissään.

Daily Mail -lehden mukaan kuvausurakka oli isän idea, sillä hän oli perheenlisäyksestä haltioissaan. Mies alkoi jopa kirjoittaa Hype Dad -blogia, joka keskittyi perheenisän arkeen. Pariskunnan videota on esitetty erityisesti miehen blogin yhteydessä, mutta myös Youtubessa se on kerännyt paljon katselukertoja.