Fifty Shades of Grey -tähti vainosi naista roolinsa takia

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Näyttelijä Jamie Dornan on noussut lyhyen ajan sisällä koko maailman tietoisuuteen näyteltyään Christian Greytä Fifty Shades of Grey -kirjan elokuvaversiossa. Taannoin tähden huhuttiin jättäytyvän pois elokuvan jatko-osasta, mutta tällä hetkellä näyttää siltä että mies tulee jatkamaan roolissa.

Jamie Dornan tunnetaan myös roolistaan toisenlaisena naistenkaatajana, sillä hän on näytellyt sarjamurhaajaa brittiläisessä The Fall -sarjassa. Nyt tähti on paljastanut valmistautuneensa roolia varten väijymällä naista tosielämässä.

– Seurasin naista hänen poistuttuaan junasta, jotta tietäisin miltä tuntuu jahdata jotakuta sillä tavoin. Se tuntui jännittävältä erittäin likaisella tavalla. En ole asiasta ylpeä, mutta uskon oppineeni samalla jotain, Jamie Dornan paljastaa Los Angeles Times -lehdelle.

Fifty Shades of Greyn ja The Fallin lisäksi Jamie Dornan on nähty muun muassa Marie Antoinette -elokuvassa ja Once Upon a Time -sarjassa. Tähti seurustelee laulaja-lauluntekijä Amelia Warnerin kanssa.