Rocktähdellä riittää vientiä! Palasi yhteen Jennifer Lawrencen kanssa?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hollywoodin tämän hetken valovoimaisimpiin tähtiin lukeutuva Jennifer Lawrence on tullut monille tutuksi esimerkiksi Nälkäpeli-elokuvasarjan kautta. Taannoin näyttelijän uutisoitiin jättäytyvän pois X-Men -elokuvasarjasta sen seuraavan osan jälkeen.

Jennifer Lawrence tunnetaan myös taannoisesta on-off-suhteestaan Colplay-yhtyeen Chris Martinin kanssa. Nyt parin on huhuttu päätyneen jo toista kertaa takaisin yhteen. Page Six -lehden mukaan kaksikko nähtiin New Yorkin Central Parkissa romanttisissa tunnelmissa, lounastaen yhdessä ja pidellen toisiaan kädestä.

Lehden mukaan paikallaolijat yrittivät ottaa tilanteesta kuvia, mutta tähtien henkivartijat estivät heitä. Chris Martin yhdistettiin vielä taannoin näyttelijätär Kate Hudsoniin, mutta ilmeisesti vanha suola on jälleen alkanut janottamaan muusikkoa.