Uskomaton näky! Karhu kastelee koiran vesiletkulla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Aina aika ajoin eläinmaailmasta kantautuu hauskoja kommelluksia, jotka on vieläpä saatu taltioitua videolle muidenkin nähtäväksi. Olemme nähneet useita epätavallisia eläinystävyksiä yhdessä ja nyt videolle on saatu kuvattua karhun ja koiran hauska hetki pihalla yhdessä.

BW news on ladannut YouTube-kanavalleen Mail Onlinen julkaiseman videon karhun ja koiran hellyttävästä hetkestä ulkona. Saksanpaimenkoira ja karhu ovat parin metrin päässä toisistaan, karhu istuu ja koira makoilee rauhassa nurmikolla. Koiran makoilun keskeyttää kuitenkin päälle putoava vesisade, joka on karhun kepposia.

Karhu istuskelee ja ruiskuttelee vesiletkun avulla vettä koiran päälle. Karhu heittelee ja pyörittelee vesiletkua koiraa kohti ja vesi osuukin koiraan muutaman kerran. Lopuksi karhu nousee vielä hauskasti takajaloilleen seisomaan, jolloin se saa paremmin suihkuteltua vettä koiran päälle korkeammalta.