Kodittomat koirat saapuivat niitä ruokkineen naisen hautajaisiin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

On nähty monia tapauksia, joissa eläin on jäänyt suremaan omistajaansa hänen menehdyttyään. Lemmikit ovat todella uskollisia ja monia tapauksia on uutisoitu, joissa lemmikki vierailee omistajansa haudalla tai vanhan kotitalon edessä säännöllisesti.

Nyt eräs meksikolainen Margarita Suarez menehtyi ja hänelle pidettiin hautajaiset. Hautajaisvieraiksi saapui perheen lisäksi yllättävä joukko koiria. Koirat olivat kodittomia katukoiria, joita Suarez oli ruokkinut. Koirat olivat jotenkin aistineet Suarezin poissaolon ja osanneet tulla oikeaan paikkaan suremaan naisen poistumista.

Margarita oli ruokkinut lähellä eläviä kodittomia koiria ja kissoja joka aamu. Nainen oli myös töihin lähtiessään ottanut aina pussillisen herkkuja mukaansa, mitkä hän jakoi kävelymatkalla tapaamilleen koirille. Koirat tunsivat naisen ja menivät tervehtimään häntä aina, kun he näkivät tämän.

Margaritan perheen ja ystävien yllätykseksi koirat löysivät paikkaan, jossa Margaritan ruumista pidettiin. Koirat eivät poistuneet hetkeksikään Margaritan luota löydettyään hänet ja makasivat hautajaistenkin ajan rauhassa lattialla. Koirat olivat jättäneet paikan vasta sen jälkeen, kun Margarita oli viety polttohautaukseen.