Näin Venäjällä: Rekkakuskin liikennetörttöily tallentui videolle

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Venäjällä auton kojelaudalle laitettavat kamerat ovat todella yleisiä, ja niitä käytetään usein liikenneonnettomuuksien taltioimiseen. Erilaiset onnettomuudet ja omituiset sattumat itärajan takana kulkevassa liikenteessä eivät olekaan kovin epätavallinen näky, ja yhä useammin verkkoon ilmestyneet autostapäin kuvatut tapaukset ovatkin Venäjältä.

Nyt YouTubeen on ladattu video, jossa erään pariskunnan auton kojelaudalla olevaan kameraan tallentui omituinen tapahtuma tieltä. Videon kuvannut auto ajoi kuorma-auton takana tiellä, jonka kummallekin puolelle oli parkkeerattu autoja.

Kuorma-auto teki tiellä käännöksen oikealle kolhaistessaan samalla parkkeerattuna ollutta pakettiautoa. Pakettiauton hälytykset menivät päälle ja auto alkoi pitämään kovaa ääntä valojen vilkkumisen kera.

Se ei kuitenkaan pysäyttänyt kuorma-auton ajajaa, joka jatkoi matkaansa siitä huolimatta, että pakettiauto jäi kolhun jälkeen kuorma-auton kylkeen kiinni. Pakettiauto raahautui kuorma-auton mukana risteyksen yli, minkä jälkeen kuski näyttäisi olevan pysähtymässä. Se kuitenkin jatkoi matkaansa vielä uudelleen ja näyttäisi vain yrittäneen pakettiautoa pois autonsa kyljestä.