Satumainen kosinta Disney Worldissa – neljän kuukauden valmistelun tulos

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ihania videoita ilmestyy verkkoon jatkuvasti, missä pitkään yhdessä olleesta pariskunnasta toinen kosii. Monia kosintoja suunnitellaan kauan ja kosintatilanteista tehdään lähes spektaakkelimaisia. Nyt eräs mies on kosinut partneriaan Disneyn Broadwalk Resortilla.

11. maaliskuuta Gavin Hatch luuli olevansa menossa ystävänsä kanssa drinkeille, mutta hänen iltansa varalle olikin suunniteltu jotain aivan muuta. Kun Gavin käveli ystävänsä kanssa kadulla, ihmiset toivat hänelle vuorotellen rakkauskirjeitä, jotka johdattivat miehen kosintapaikalle.

Patrick oli suunnitellut kosintaa neljä kuukautta ja kosinta huipentui rakkauskirjeiden johdattelemalle paikalle, jossa Gavin näki hienon tanssiesityksen Katy Perryn Unconditionally-kappaleeseen. Kun tanssi läheni loppuaan, tanssiparit siirtyivät sivuun ja Patrick ilmestyi heidän takaansa kosimaan rakastaan.