Äidin hyräily sai kaksosvauvat tanssimaan – ihastuttava näky

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monet vauvat nauttivat musiikista ja tuntevat rytmin jo pienestä pitäen. Verkossa on paljon hellyttäviä videoita vauvoista ja taaperoista, jotka eläytyvät upeasti musiikkiin. Kerroimme hetki sitten poikavauvasta, joka ei olisi voinut saada tarpeekseen Lil Jonin hittikappaleesta Turn Down For What.

Tällä kertaa kaiken huomion vievät hurmaavat kaksostytöt, jotka eläytyvät musiikkiin äitinsä esittämänä. Kyseessä ei ole mikään uusi hitti vaan nämä pikkuiset nauttivat jostain hiukan perinteisemmästä. Tytöt syttyvät täysin, kun he kuulevat englantilaisen EastEnders-nimisen saippuasarjan tunnusmusiikin.

Neljäkuukautiset kaksoset alkavat suorastaan sädehtimään kuullessaan tunnusmusiikin ensimmäiset sävelet. Musiikin ei tarvitse edes olla oikea alkuperäinen vaan jo äidin esitys riittää mainiosti saamaan nämä tyttäret liekkeihin. Vauvat kikattelevat ja hytkyvät todella suloisesti. Pikkutytöt eivät voisi olla enemmän innoissaan äidin esityksestä ja olisikin hauska nähdä, millaisilla liikkeillä äiti pikkuisiaan viihdyttää tunnusmusiikin hyräilyn lisäksi.