Angelina Jolien puhe leviää netissä: ”Lapset, olkaa ylpeästi erilaisia!”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lapset saattavat pitää monia julkisuuden henkilöitä esikuvanaan, ottavat heistä mallia ja kuuntelevat, mitä heillä on sanottavaa. Angelina Joliella oli lapsille tärkeä viesti, jonka hän kertoi vastaanottaessaan Kids’ Choice Awards -gaalassa palkintoa Maleficent – Pahatar -elokuvaroolistaan parhaana pahiksena.

Angelina Jolie kertoi lapsille, että hänellekin on kerrottu aina aivan kuten elokuvan Pahattarellekin sanottiin, että hän on hieman erilainen. Vanhemmiten Jolie on kuitenkin tajunnut, että erilaisuus ei ole huono asia vaan todella hyvä. Hän kehotti lapsia olemaan ylpeänä erilaisia ja ottamaan tällaisen kommentin kohteliaisuutena.

Angelina Jolie kuitenkin lisäsi puheensa loppuun, että koska hän sai palkinnon ollessaan paras pahis, hänen pitää antaa vielä yksi turmiollinen neuvo. Jolie rohkaisi lapsia pilke silmäkulmassaan aiheuttamaan välillä myös hieman ongelmia. Angelina Jolie oli saapunut palkintogaalaan tyttäriensä Shilohin ja Zaharan kanssa, joten samat neuvot menivät perille myös omille lapsille.