Apina ei pitänyt kuvaamisesta – turisti sai mitä tilasi

Matkailu · Annika Kela

Thaimaassa matkaava turisti oli törmännyt Kanchanaburissa pieniin apinoihin. Turisti toivoi saavansa apinoista otoksia lomakuviinsa, joten hän kävi ostamassa banaaneja, joilla voisi pitää apinat tyytyväisinä kuvaushetken ajan.

Lomalaisen huvittavalta videolta käy ilmi, että banaania mussuttavat apinat olivat uteliaita turistin kamerasta. Yksi apinoista uskaltautui aivan kameran lähelle ja tuijotti suoraan linssiin. Kun turisti lähestyi eläimiä kameransa kanssa, alkoivat ne yllättäen epäröidä.

Yksi apinoista selvästi luuli, että kamera yritti varastaa sen banaanin ja läimäisi kameraa voimakkaasti. Pikkuapina asettui puolustautuvaan asentoon, jolla se ilmoitti, että banaani kuuluu sille. Ilmeisesti apinat luulivat, että turisti halusi viedä herkut niiltä pois kuvashetken päätteeksi.