Demi Lovato peitti ”vaginatatuointinsa” – kyllästyi kommentteihin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Disneyn lapsitähtenä ja poptähtenä tunnettu Demi Lovato otti taannoin uuden tatuoinnin. Tähtösellä oli aiemmin kädessään tatuointi, joka esitti huulia, mutta se näytti aivan vaginalta. Nainen sai kuulla vaginatatuoinnistaan paljon, mutta nyt kuva on jäänyt uuden tatuoinnin alle piiloon.

Demi Lovato julkaisi omalla Instagram-tilillään kuvan, jossa hän näyttää uuden tatuointinsa. Stay-tekstin alle on ilmestynyt iso musta-harmaa ruusu, joka peittää vaginalta näyttäneen huulitatuoinnin alleen kokonaan. Lovato on uuteen tatuointiinsa todella tyytyväinen ja hän onkin kirjoittanut kuvan alle, että lepää rauhassa vaginatatuointi.

Demi Lovato on todella onnellinen myös siitä, että hän on ollut maaliskuusta lähtien kolme vuotta ilman minkäänlaisia päihteitä. Hän kiittää julkisesti omalla Twitter-tilillään kaikkia, jotka ovat tukeneet naista. Lovato sanoi myös, että hän ei olisi ikinä voinut uskoa, että raittius olisi hänen juttunsa.