Taru Sormusten Herrasta -tähti DJ-keikalle Suomeen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Parhaiten Taru sormusten herrasta -elokuvista tunnetun näyttelijä Elijah Woodin ja moniosaaja Zach Cowien muodostama DJ-duo Wooden Wisdom saapuu lauantaina 29. elokuuta klubikeikalle Kuudennelle Linjalle Helsinkiin.

Elijah Wood on Hollywood-tähti, joka on nähty Taru sormusten herra -trilogian pääroolin lisäksi lukemattomissa muissakin elokuvissa Tahrattomasta mielestä Jäämyrskyyn. Zach Cowie on puolestaan pitkän linjan musiikkivaikuttaja, joka on työskennellyt Sub Popin ja Drag Cityn kaltaisissa levy-yhtiöissä, Joanna Newsomin ja Devendra Banhartin kiertuemanagerina, Animal Collectiven ja Fleet Foxesin kiertue-DJ:nä sekä monien elokuvien ja tv-sarjojen musiikkivastaavana.

Viimeisten kolmen vuoden aikana kaksikko on soittanut Pohjois-Amerikassa ja Euroopassa valikoituja keikkoja Wooden Wisdom -nimellä, joissa kuullaan Woodin ja Cowien valtavien vinyylikokoelmien valikoituja helmiä. Kaksikko kuvaa 70- ja 80-lukujen discosta ja housesta ammentavia settejään nimellä ”paradise garage”.

Kuudennen Linjan keikalla Wooden Wisdom saa seurakseen monimuotoista maailmanmusiikkia turkkilaisesta discosta brasilialaiseen iskelmään soittavan brittiläisen DJ Fitzin sekä Kuudennen Linjan pyörittäjän DJ Lil’ Tonyn.