Eurodancesta suomalaisvoimin elokuva – joukkorahoitus onnistui

Viihdeuutiset · Stara.fi

Uutisoimme taannoin kuinka elokuvaohjaaja Petri Luukkainen oli suunnittelemassa eurodancesta kertovaa Never-Ending Dream -elokuvaa, jolle haettiin joukkorahoituksella 20.000 euroa. Nyt raja on ylittynyt ja elokuvan toteuttaminen alkaa. Mukana on sankka joukko 90-luvun dancetähtiä.

Joukkorahoituskampanja päättyi eilen saavuttaen kotimaiselle dokumenttielokuvalle kunnianhimoisen rahoitustavoitteensa. Elokuvaprojekti keräsi 21.398 euron rahoituksen kaikkiaan 601 joukkorahoittajan avulla.

– Joukkorahoituskulttuuri on Suomessa vielä melko nuorta, joten emme pitäneet korkealle asetetun rahoitustavoitteemme saavuttamista itsestäänselvyytenä. Koko työryhmämme haluaa kiittää jokaista kampanjaan osallistunutta ja onnistuminen motivoi meitä entisestään parhaan mahdollisen eurodance-elokuvan toteuttamisessa, toteaa ohjaaja Petri Luukkainen.

Ohjaaja Petri Luukkaisen ohella elokuvan työryhmään kuuluvat Johannes Ekholm ja Mete Sasioglu. Elokuvan tuotantoyhtiö on Sons of Lumière. Seuraavaksi Never-Ending Dream etenee aktiiviseen kehittelyvaiheeseen, jonka ensi askeliin kuuluu käsikirjoituksen valmistelu. Elokuvan työryhmä suunnittelee lisäksi kansainvälistä joukkorahoituskampanjaa tämän vuoden syksylle.