Lily Aldridge riisui rannalla miestenlehden kuvauksissa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Victoria’s Secret -brändin tunnetuimpiin malleihin lukeutuu 29-vuotias Lily Aldridge, joka sai Victorian enkelin tittelin vuonna 2010. Malli nähtiin tuolloin merkin muotinäytöksessä, jossa hän sai ensimmäistä kertaa selkäänsä kuuluisat Victoria’s Secretin enkelinsiivet.

Kuva, jonka Lily Aldridge (@lilyaldridge) julkaisi

Nyt Lily Aldrige on riisuuntunut puolestaan Maxim-lehden kuumiin kuviin ja videolle. Supermalli nähdään poseeraamassa rantamaisemissa muun muassa bikineissä ja yläosattomissa.

Lily Aldridge on amerikkalainen huippumalli, joka aloitti uransa 16-vuotiana Abercombie and Fitchille poseeraamalla. Taannoin hän lanseerasi oman Lily Aldridge for Velvet -vaatemallistonsa Velvet Tees -yrityksen kanssa. Tähti on naimisissa Kings of Leon -keulakuvan Caleb Followillin kanssa ja parilla on yhteinen Dixie-tytär.

California Dreamin with @MaximMag @Gilles_Bensimon #KateLanphear

Kuva, jonka Lily Aldridge (@lilyaldridge) julkaisi