Marilyn Manson pahoinpideltiin ravintolassa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Rocktähti Marilyn Manson onnistui herättämään 90-luvulla ja 2000-luvun alussa runsaasti kohua musiikillaan, julkisilla esiintymisillään ja kommenteillaan. Vaikka tähti ei juurikaan onnistu enää hätkähdyttämään kaiken nähnyttä suurta yleisöä, ärsyttää hänen olemassaolonsa ilmeisesti vielä joitakin ihmisiä.

Marilyn Manson oli virailemassa Kanadan Albertassa sijaitsevassa Denny’s -ravintolassa keikkansa jälkeen sunnuntaina 5. huhtikuuta. Rokkari oli jakamassa nimikirjoituksia ja keskustelemassa faniensa kanssa, kun yhtäkkiä paikalla ollut mies löi häntä suoraan kasvoihin.

TMZ-sivusto raportoi alun perin hyökkäyksen johtuneen siitä, että Manson olisi solvannut lyöjän tyttöystävää. Toronto Sun -lehden mukaan muut paikallaolijat ja tähden manageri ovat kuitenkin kertoneet, että lyönti oli täysin provosoimaton. Poliisit hälytettiin paikalle tapauksen myötä, mutta ketään ei pidätetty. Marilyn Mansonin managerin mukaan rokkari aikoo kuitenkin viedä tapauksen oikeuteen.