Poika ja koira harrastavat yhdessä parkouria – tähän harva pystyy!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monet koiranomistajat haluavat ottaa oman lemmikkinsä mukaan harrastuksiinsa ja vaikka töihinkin. Koirat oppivat innokkaina uusia asioita ja erilainen harrastaminen pitää myös niiden mielen virkeänä. Eräällä Alex-nimisellä miehellä onkin melko hurja harrastus koiransa kanssa.

Parkour Fail on julkaissut YouTube-tilillään videon, jossa Alex ja Jumpy-niminen koira esittelevät yhteistä harrastustaan. He viettävät yhdessä aikaa parkourin parissa ja kaverusten meno näyttääkin aika hurjalta. Alex ja Jumpy hyppivät yhdessä erilaisten esteiden yli ja tekevät erilaisia hienoja voltteja ja muita temppuja.

Alexin ja Jumpyn suhde näyttää todella ainutlaatuiselta ja parivaljakolla onkin todella hauskaa yhdessä. Kaverusten temput näyttävät videolla hidastettuna upeilta ja esimerkiksi hyppyjen korkeudet ja pituudet tulevat hyvin niistä esille. Jumpy osaa myös omia temppuja, joita se tekee muun muassa rullalaudan kanssa liukuen sen päällä erilaisten esteiden yli.