Taapero sai oman Mersun – näyttävää cruisailua

Viihdeuutiset · Annika Kela

Pieni taapero oli saanut lahjaksi Mercedes-Benz -merkkisen leikkiauton. Vanhempien hämmästykseksi pienokainen viihtyi nuoresta iästään huolimatta erinomaisesti uuden luksusautonsa kyydissä. Hellyttävällä kotivideolla perheen nuorimmainen ajoi ympyrää autollaan.

Pikkutaaperon ajotyyli oli vertaansa vailla, sillä pikkuinen kruisaili autolla kuin mikäkin supertähti. Video osoittaa, että perheen koirat eivät olleet vakuuttuneita lapsen ajotaidoista, joten ne seurasivat lapsukaista kuin hai laivaa.

Hauskalta videolta ei selviä kuinka paljon taapero ohjaa itse autoa. On todennäköistä, että isä auttoi pikkuista auton hallinnassa kauko-ohjaimen avulla. Ehkäpä jonain päivänä voidaan todeta, että tässä videossa ajaa tulevaisuuden rallimestari, jonka harjoitukset alkoivat jo varhaisessa vaiheessa.