Suomalaistähti yhteistyöhön Flo Ridan kanssa!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viimeksi marraskuussa uutisoitiin lauluntekijä-tuottaja Teemu Brunilan yhteistyöstä David Guettan kanssa. Maailmantähti ei jäänyt ainoaksi, sillä tänään vahvistettiin Brunilan yhteistyö Flo Ridan kanssa. Brunila on tehnyt kaksi kappalessa supertähden uudelle My House –albumille.

Brunila on mukana kirjoittajana ja tuottajana kappaleessa That’s What I Like, joka on kuultavissa myös vuoden lopulla ilmestyvän Tenavat-elokuvan trailerissa. Lisäksi Brunila on kirjoittajana kappaleessa Here It Is, jolla vierailee yhdysvaltalainen r&b-tähti Chris Brown.

Flo Rida on yhdysvaltalainen rap-artisti, jonka tunnetuimpia kappaleita ovat muun muassa Low, Whistle, Right Round, Wild Ones ja Good Feeling, jotka kuuluvat maailman kaikkien aikojen myydyimpiin singleihin. Flo Ridan kappaleita on myyty yhteensä yli 75 miljoonaa.

Teemu Brunila ja tuottaja Jukka Immonen ovat vastikään perustaneet yhdessä musiikkikustantamon, Fried Publishingin. Yritys keskittyy kotimaisten musiikintekijöiden toiminnan kehittämiseen ja kansainvälistämiseen. Kustantamon uusia kirjoittajia ovat Henri ”Hank Solo” Salonen, Antti ”RZY” Riihimäki ja Mikko Pohjola.