Valtavia lemmikkipupuja! Painoa jopa 25 kiloa

Viihdeuutiset · Annika Kela

Välillä uutisotsikoihin päätyy jättiläismäisiksi kasvaneita lemmikkejä, kuten minipossu, joka olikin valtava sika, huikean kokoinen koira tai yllättävän suureksi kasvanut kissa. Erään perheen yllätti oma kani, joka kasvoi 25,5 kiloa painavaksi jättiläiseksi.

Maailman isoin jänis nimeltään Darius on saanut seuraajan. Darius kohautti aikoinaan isolla koollaan ja hurjalla yli 25 kilon painollaan, mutta se näyttäisi saavan kilpailijan omasta poikasestaan. Dariuksen Jeff-niminen poikanen on myös kasvanut todella isoksi ja pituutta Jeffiltä löytyykin jo yli 1,2 metriä.

Jeff on vasta pieni vauva, joten sen ison koon vuoksi siitä odotetaan kasvavan vieläkin suurempaa kuin Darius. Metro-lehden mukaan kanien omistaja 63-vuotias Annette Edwards joutuu käyttämään lemmikkiensä ruokkimiseen pienen omaisuuden, sillä Darius ja Jeff syövät vuodessa 2.000 porkkanaa, 700 omenaa, ison kulhollisen erikoisruokaa päivittäin ja yhden ison heinäpaalin viikottain. Edwards kertookin käyttävänsä kanien ruokkimiseen lähes 7.000 euroa joka vuosi.