Aatami etsii Eevaa -kaunotar häpykarvakohusta: ”Rakastan kehoani”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaisten puheenaiheena on viime päivinä ollut Aatami etsii Eevaa -realitysarja, jossa alastomat suomalaiset sinkut kohtaavat toisiaan kokonaan ilman vaatteita. Ensimmäisen jakson perusteella nousi mediassa odottamaton kohu vartaloiden karvattomuudesta, sillä nykytrendin mukaisesti kilpailijoiden häpykarvat oli ajeltu pois.

Nelonen
Nelonen

Ensimmäisen jakson naistähti oli helsinkiläistynyt 26-vuotias kotkalainen sosionomi Tanja, joka kirjoittaa blogiaan suositussa BlogBook-blogipalvelussa. Hänen suosiostaan kisailivat alastomina 28-vuotias Sami ja 26-vuotias Juuso.

Tanja kirjoittaa nyt blogissaan kokemuksistaan otsikolla ”Häpykarvakohusta kroppakriisiin”. Siinä hän luettelee vartalonsa virheet, mutta muistaa kuitenkin jokaisen terveellä itsetunnolla varustetun ihmisen tärkeimmän asian: Rakasta itseäsi.

– Olen joskus vihannut jokaista neliösenttiä kehossani, mutta vuosien saatossa olen oppinut rakastamaan sitä. Rakastan jokaista arpea, jokaista tatuointia, jokaista virhettä kehossani. Minä asun tässä kehossa. Minä, joka asuu tässä epätäydellisessä kehossa, ei ole täydellinen. Minä olen minä, ja minä olen jollekin se täydellinen. Minä olen minulle täydellinen, Tanja kirjoittaa.