Apinat treffeillä – uroksella vain yksi asia mielessä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ulkomailta tulvii monesti todella hauskoja videoita, joissa apinat ovat pääasiassa. Varsinkin Aasian ja Afrikan maissa käyneet turistit kuvaavat usein näitä melko kesyjä veijareita, jotka ovat usein varastamassa ihmisiltä laukkuja, ruokaa, juomaa tai muuta päällä olevaa hauskannäköistä omaisuutta.

YouTubeen on ladattu hauska video, jossa kaksi apinaa on puettu kuin ihmiset ja ne ovat pariskuntana treffeillä. Tällä kertaa ihmisille tarkoitettua ravintolaruokaa ei ole tarvinnut varastaa ja apinat istuvat todella sivistyneesti vierekkäin ateriaansa nauttien.

Uroksella on kuitenkin koko ajan vain yksi asia mielessään ja sen on pakko toimia mielihalujensa mukaan. Moni varmasti tietää tunteen, kun on ravintolassa syömässä ja kumppani tilaa jotain, joka näyttääkin herkullisemmalta pöytään kannettuna kuin oma annos.

Silloin iskee kova annoskateus ja toisen ateriaa on päästävä maistamaan. Uros odottelee, että toinen katsoo muualle ja sitten se käy toisen aterian kimppuun. Kun tyttöapina ei näytä panevan pahakseen varastelua, sen lautasella uskalletaankin käydä sitten useampaan.