Claudia Romani harjoitteli rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Taannoin Staran haastateltavana ollut italialaissyntyinen bikinimalli Claudia Romani tunnetaan suurena jalkapallon ystävänä. Taannoin Claudia pätevöityi lisäksi jalkapallotuomariksi, jollaisena hän lienee parhaillaan maailman seksikkäin. Nyt kaunotar on ikuistettu rannalla.

Claudia bongattiin eilen keskiviikkona nautiskelemassa auringosta rannalla Miamissa. Auringonpalvonnan sijaan hän keskittyi kuitenkin harjoittelemaan UAV-helikopterilla lentämistä ikuistaessaan ilmasta käsin Miamin kotiaan. Välillä hänellä oli toki aikaa myös potkia hieman palloa kuvaajien edessä.

Maailman seksikkäimpien bikinimallien kärkijoukkoon rankattu Claudia Romani on asunut vuodesta 2010 saakka Miamissa, Yhdysvalloissa. Hiekkarannoistaan ja auringonpalvojistaan tunnettu kaupunki on ideaalinen kotipaikka bikinimallille. Viisivuotiaasta saakka kasvissyöjänä elänyt neitokainen pyrkii monipuoliseen ruokavalioon ja kuntoilemiseen, jotta hän pysyy aina kuvaus- ja rantakunnossa.