Daniella Chavezin synttärilahja miehelleen – ryhmäseksiä ystävän kanssa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Chileläinen Playboy-malli Daniella Chavez oli vaikean tilanteen edessä, kun hän ei keksinyt mitään lahjaa syntymäpäiviään viettävälle poikaystävälleen. Chavez ei tiennyt, mitä hänen olisi pitänyt ostaa, joten hän ei ostanut mitään.

Hän päätti antaa miehelleen syntymäpäivälahjaksi intohimoisen yön ottamalla kauniin ystävänsä mukaan pariskunnan sänkyyn. 25-vuotias Chavez kertoi Mirror-lehden mukaan Meksikon Playboylle, että hän oli kierrellyt kaksi päivää ostoskeskuksissa löytämättä lahjaa miehelleen.

Sen jälkeen nainen päätti pyytää ystävältään apua kolmenkimpan toteuttamiseen. Mies oli ollut yllättynyt, kun Chavez toi ystävänsä mukaan syntymäpäiväillalliselle.

Tunnelma oli alkanut lämpenemään ja mies oli ollut vieläkin yllättyneempi, kun Chavez ja hänen ystävänsä olivat alkaneet suutelemaan ja riisumaan vaatteitaan. Yö oli ollut Chavezin mukaan onnistunut ja toistamisen arvoinen. Chavezin poikaystävällä taitaakin olla suuret odotukset joululahjaa kohtaan.

️Besos followers de su conejita Playboy www.playboy.com.mx

Kuva, jonka Daniella Chavez (@daniellachavezc) julkaisi