Hardcore Superstar valloitti Tampereen Pakkahuoneen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ruotsalainen hard rockia ja glam metallia soittava Hardcore Superstar valloitti 3. huhtikuuta Tampereen Tullikamarin Pakkahuoneella upealla keikallaan. Pääesiintyjiä varten lavaa lämmittelemässä nähtiin kaksi naisista koostuvaa rockbändiä, ruotsalainen Heavy Tiger ja suomalainen Barbeque Barbies, mutta lavan ja yleisön ilmiliekkeihin sai itse Hardcore Superstar.

Kuva: Sasja Montonen
Kuva: Sasja Montonen
Kuva: Sasja Montonen
Kuva: Sasja Montonen

Hardcore Superstar villitsi yleisöä saapumalla lavalle soittaen 2005 vuonna julkaisemaansa hittiä nimeltä We Don’t Celebrate Sundays, minkä jälkeen yleisö oli täysin miesmuusikoiden vietävissä. Yleisö teki pyynnöstä kaiken, mitä käskettiin ja keikka olikin todella vuorovaikutteinen.

Koko Pakkahuone heilutti käsiään, lauloi mukana, taputti ja nosti miesten kanssa maljaa. Hardcore Superstarin laulaja Joakim Berg sai yleisön taputtamaan ja huutamaan kovaäänisesti sanomalla mikrofoniin, että tuntuu hyvältä olla kotona.

Berg kommentoi useaan otteeseen, että Tampere on koko bändille kuin koti, jonne on aina hyvä tulla. Hardcore Superstar onkin keikkaillut Tampereella useaan otteeseen, ja Berg kertoi heidän palaavan Suomeen jälleen uuden tulevan albumin julkaisukiertueen merkeissä.

Kuva: Sasja Montonen
Kuva: Sasja Montonen
Kuva: Sasja Montonen
Kuva: Sasja Montonen
Kuva: Sasja Montonen
Kuva: Sasja Montonen