Hurjapää käveli nuoralla lammen yllä – alla joukko alligaattoreita!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Coloradolaisella Jason McDonaldilla on yli 10 vuoden kokemus alligaattoreiden hoitamisesta ja käsittelemisestä. Mies työskentelee vapaaehtoisena paikallisella alligaattorifarmilla ja mies on ollut tyytyväinen osa-aikaisesta työstään matelijoiden seurassa.

Vuosien tuoma kokemus on saanut McDonaldin luottamaan siihen, että hän tuntee jokaisen alligaattorin ja osaa ennakoida niiden aktiivisuuden. Niinpä hän on alkanut harjoitella uhkarohkeita temppuja petojen läheisyydessä. Miehen viimeisin temppu on julkaistu netissä.

Stunttivideolla mies kävelee nuoralla lammen yllä, jossa asustelee 50 alligaattoria. Voisi luulla, että nuoralta horjahtaminen koituisi miehen kohtaloksi. McDonald onnistui tasapainottelemaan nuoralla ja selvisi tempauksestaan hengissä. Videolta käy ilmi, että alligaattorit seurasivat tarkkaan miehen liikkeitä ja todennäköisesti toivoivat, miehen putoavan veteen heidän joukkoonsa.