Isä osti lapsille kahluualtaan – ulkona odotti erikoinen näky

Viihdeuutiset · Annika Kela

Australialainen perheenisä oli ostanut pienelle lapselleen lahjaksi kahluualtaan, jossa hän voisi uiskennella ja vilvoitella kuumina kesäpäivinä. Pienokainen ei ollut ehtinyt nauttia altaasta montaa päivää, kun pihalla olleet emu-linnut valtasivat sen omaan käyttöönsä.

Tilanteesta huvittunut perheenisä kuvasi hauskan videon emujen allasriehasta, jossa jokainen lintu vuorollaan kävi pulikoimassa vedessä. Isä sanoi videolla naureskellen, että emut ilmeisesti luulivat, että allas on hankittu heitä varten.

Video osoittaa, että pienen lapsen altaalle oli muodostunut ruuhkaa. Voi olla, että perheenisä joutunee ostamaan lapselleen uuden altaan, sillä emut olivat omineet nykyisen kahluualtaan itselleen. Daily Mail -lehden mukaan emut olivat perheen lemmikkejä, joten perhe suhtautui niiden vedessä telmimiseen enimmäkseen huumorilla.