Autoilija ei ollut uskoa silmiään – näky auton lavalla loksautti leuat

Autot Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman seuratuimpiin lukeutuva supertähtipari Jay-Z ja Beyonce lomailevat parhaillaan Havaijilla, jossa he järjestivät eräälle autoilijalle tämän elämänsä yllätyksen. Luksuselämää viettävä, tavallisesti helikoptereilla ja yksityiskoneilla matkustava julkkispari bongattiin nimittäin todella odottamattomasta paikasta.

Splash
Splash

Autoilija ei nimittäin ollut uskoa silmiään huomatessaan keitä hänen edellä ajavan avolava-auton lavalla istuskeli. Jay-Z ja Beyonce nimittäin taittoivat matkaa leppoisasti lavalla istuskellen. Alustavien tietojen mukaan supertähdet olivat olleet vaeltamassa, kun he liftasivat paikalliselta autoiijalta kyydin takaisin hotellilleen puoli kolmen maissa iltapäivällä.

Splash
Splash