Tammerfesteillä historiallisen nimekkäitä tähtiä ilmaiseksi

Festarit · Stara.fi

Tampereen Keskustorilla on ensi kesän Tammerfestin aikana tarjolla historiallisen nimekästä ilmaisohjelmaa keskiviikosta lauantaihin. Lavalle nousevat esimerkiksi Kari Peitsamo, Anna Abreu, Janna, Pelle Miljoona, Tiisu ja LeeWings.

Ilmaisohjelmasta voi nauttia vaikka istuen, sillä istumapaikkoja, pöytiä ja varjoja on alueella runsaasti. Erityistä huomiota on kiinnitetty alueen viihtyisyyteen ja ruoka- sekä juomapalveluihin.

Suositut akustishenkiset Tammerfest-risteilyt seilataan M/S Tammerkoskella. Laivaan astuu Tammerfestin avauspäivänä keskiviikkona Jouni Hynysen ja Miitri Aaltosen Duo Kummitusjuna. Torstaina ollaan bluestunnelmissa, kun Micke Björklöf yhdessä Lefty Leppäsen ja Chefin kanssa vääntää soundia vuosien kokemuksella.

Niskalauksen ja Neljännen Sektorin keulassa menestynyt Timo Rautiainen nousee Pyhäjärven laineille kitaristi Ville Ojasen kanssa perjantaina. Duon akustinen ohjelmisto pitää sisällään Timon uran tärkeimpien kappaleiden lisäksi heidän molempien ja monen muunkin suomalaisen suosikkikappaleita vuosikymmenten varrelta. Risteilyjen huipennukseksi laivalla esiintyy lauantaina kirjailija ja muusikko Kauko Röyhkä, joka on paaluttanut itsensä suomirockin maaperään.