Victoria’s Secret -kaunotar hehkeänä – Candice on kuin Marilyn Monroe!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Victoria’s Secret -alusvaatejätin mallina tunnettu Candice Swanepoel on valittu Max Factor -kosmetiikkavalmistajan uudeksi mainoskasvoksi. 26-vuotias kaunotar on meikattu kampanjaa varten Marilyn Monroen kaksoisolennoksi.

Neitokaisen glamourikas ja elegantti tyyli on ajaton ja monet Swanepoelin faneista ovat olleet haltioissaan upeista mainoskuvista. Marilyn Monroen tyyli on onnistuttu toteuttamaan pieniäkin yksityiskohtia myöten. Candicesta otetut kuvat on julkaistu netissä ja ne ovat saaneet ihastuneen vastaanoton. Swanepoelin upeat kuvat ovat erinomaista mainosta kosmetiikkajätille.

Daily Mail -lehden mukaan Max Factorin luova johtaja Pat McGrath pitää Candicea muusanaan. Kaunottaren innoittamana hän päätti luoda ja tuoda markkinoille huulipuna-sarjan, jonka sävyt valittiin Marilyn Monroen suosikkihuulipunien mukaan. Luonnollisesti McGrath valitsi muusana toimineen Swanepoelin kampanjan mainoskasvoksi.