Elastinen Snoop Dogg -vierailusta: ”Snoop räppäsi Losissa ja toimitti mulle”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hiphop-tähti Elastinen julkaisi tänään uuden Iso kuva -albuminsa, jossa kuullaan poikkeuksellisen laaja skaala eri tyylejä melodisesta reggaesta kasari-funkyyn ja rähinäräppiin. Mies kertoi Staralle hieman levystään ja erityisesti sen supertähti Snoop Doggin vierailusta.

– Siihen nähtiin aika paljon vaivaa. Jusu Hautala on tällainen manageriystävä, joka oli joskus tehnyt jonkun keissin heidän levy-yhtiönsä kanssa. Sitä kautta me saatiin vähän päätä auki. Sitä mä kävin Snoopilta kysymässä Blockfesteillä, jossa lyötiin kättä päälle. Siitä lähdettiin sitten vääntämään ja toteuttamaan, Elastinen kertoi Staralle.

– Snoop on vähän kiireisempi mies kuin kukaan täällä, että sillä oli aika aikataulu, mutta se saatiin loppujen lopuksi vihdoin onnistumaan. Mä kävin Los Angelesin reissulla sit hoitamassa kaikki paperihommat kuntoon ja asiat on selvät.

– Itse asiassa se oli yllättävän iisiä. Snoop on tehnyt paljon vierailuita. Sillä on tosi avoin mieli tällaiseen ja se supporttaa. Se on varmaan yksi hänen menestyksensä salaisuuksiakin, että se oli idealle tosi avoin alusta asti. Kyllä sitä jouduttiin sitten aika paljon potkia. Kaikki pykii, kun on monta ihmistä välissä, mutta kyllä se loppujen lopuksi aika iisisti tapahtui.

– Mä asetin aiheen ja laitoin demoa menemään. Sit Snoop räppäsi Losissa ja toimitti mulle. Me miksattiin täällä ja hoidettiin siitä eteenpäin. Siitä tuli taattua Snoop-meininkiä, sillä ei kenellään ole noin rentoa flow’ta. Se ääni on vaan, se on legenda.