Ilmalaivalle nauretaan: ”Kuin Kim Kardashianin takapuoli!”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Airlander 10 on nykyisin maailman suurin ilma-alus. Vuoden 2015 aikana käyttöön otettava 92-metrinen ilmalaiva kehiteltiin alun perin armeijaa varten. Airlanderin valmistanut Hybrid Air Vehicles aikoo kuitenkin tuoda nyt ilmalaivan myös siviilikäyttöön.

Airlander 10 on kuitenkin yllättäen herättänyt huomiota jokseenkin odottamattomista syistä. Monet ovat nimittäin kommentoineet koneen etuosan näyttävän hämmästyttävän paljon ihmisen jättikokoiselta takapuolelta.

Twitter-käyttäjät ovat huomauttaneet Airlanderin etuosan näyttävän erityisesti supertähti Kim Kardashianin pepulta. Väitteet eivät ole aivan tuulesta temmattuja, sillä yhdennäköisyyttä etenkin Paper-lehden kohua herättäneen kannen kuuluisaan peppukuvaan voi kieltämättä nähdä.