Jennifer Lopez karkasi lemmenlomalle exänsä kanssa!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Poptähti Jennifer Lopez on useiden kuukausien ajan lämmitellyt välejään exänsä Casper Smartin kanssa. Pariskunta on kertonut olevansa hyviä ystäviä, eikä kumpikaan ole suostunut myöntämään yhteenpaluuta. Pari päätti lähteä romanssihuhujen aiheuttamaa kohua karkuun Meksikoon.

Monen mielestä pariskunnan yhteinen loma viittaisi siihen, että he ovat nykyään enemmänkin kuin ystäviä. Lopezin lapset ovat pariskunnan mukana Meksikon lomareissulla. Daily Mail -lehden mukaan pari on hempeillyt julkisilla paikoilla ja paparazzit ovat räpsineet kuvia parista suutelemassa.

Lopez on pitänyt suhteestaan matalaa profiilia, toisin kuin Casper, joka on julkaissut netissä useita kuvia pariskunnasta yhdessä. Sen lisäksi Smart on julkaissut videoita, joissa hän viettää aikaa kaunottaren kanssa. Todisteista huolimatta pari on pysynyt suhteensa tilanteesta vaiti.

Kuvia ja videoita katsomalla ei jää epäselväksi, kenen kanssa osapuolet viettävät tiiviisti aikaa. Jennifer ei selvästikään ole vielä valmis myöntämään julkisesti, että he ovat virallisesti yhdessä, sillä aiemmin suhde kariutui pettämiseen. Yhteenpaluu tarkoittaisi sitä, että hän olisi antanut Casperille pettämisen ja luottamuksen rikkomisen anteeksi. Näyttäisi siltä, että Lopez haluaa edetä hiljaa ja varovaisesti.

Look who I found on the beach..!!?? @jlo

Video, jonka B Smart (@beaucaspersmart) julkaisi