Kultakalan hautajaiset ottivat koville – pikkupojan lohduton reaktio

Viihdeuutiset · Annika Kela

Pienen pojan päivä sai surullisen käänteen, kun hän huomasi lemmikkikalansa menehtyneen. Todd-kultakala löytyi akvaariosta elottomana. Perheenäiti opasti pientä poikaa kalan ”hautaamisessa” ja pyysi häntä huuhtelemaan Toddin alas vessanpöntöstä.

Pikkupoika hyvästeli lemmikkikalansa suukoin ja lähetti sen viimeiselle matkalle huuhtelemalla vessanpöntön. Pienokainen seurasi vierestä, kun Todd katosi viemärin uumeniin. Kun kala oli hävinnyt pojan näkyvistä, tuli hän surulliseksi.

Perheenäiti kuvasi kultakalan hautajaiset videolle. Pienen pojan reaktio oli lohdutonta katseltavaa. Hän tajusi, ettei hän tule näkemään Toddia enää ja alkoi itkeä vuolaasti. Äiti alkoi lohduttaa pientä poikaansa ja otti hänet syliinsä. Lemmikin menettämisen tuska otti silminnähden koville.