Miehet kokeilivat korsettia: ”Naiset, älkää tehkö tätä itsellenne!”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monet naiset unelmoivat tiimalasimallisesta vartalosta ja yrittävät saavuttaa sen kaikin mahdollisin keinoin. Kim Kardashian on turvautunut waist training -nimiseen harjoitusmuotoon, jossa ikään kuin treenataan vyötärö pienemmäksi pukeutumalla tiukkaan korsettiin.

Cosmopolitan on julkaissut YouTube-kanavalleen hauskan videon, jossa miehet kokeilevat tätä muodokkaan Kardashianin suosimaa tapaa treenata keskivartaloa. Korsetti kiristettiin miesten päälle vetämällä korsetin nyörejä niin tiukalle kuin mahdollista. Kokeilussa mukana olleilla miehillä näyttäisi videon perusteella olleen melko tukalat oltavat.

Videolla miehet ihmettelevät sitä, miten joku laittaa itsensä tällaisen kärsimyksen eteen vapaaehtoisesti. Korsetti tuntuu todella epämukavalta, ja Cosmopolitan-lehden mukaan lääkärit ovat kertoneet, että se ei edes toimi. Eräs mies kehotti tuskissaan naisia olemaan vain rohkeasti sellaisia kuin he ovat ilman korsettia.