Mies huijasi pikaruokaravintoloita – tilasi salaiselta ruokalistalta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Keppostelija ja koomikko Greg Benson on tunnettu hauskoista piloistaan, joita hän julkaisee MediocreFilms-nimisellä YouTube-kanavallaan. Kerroimme aiemmin, miten mies juksasi hissiin astuneita ihmisiä upeasti valmistelemallaan pikkujutustelulla.

Nyt mies kävi pilailemassa pikaruokaravintoloiden henkilökunnan kustannuksella. Greg Benson kertoo videonsa alussa, että joissain pikaruokaravintoloissa on salainen ruokalista. Salaisella ruokalistalla olevia annoksia pystyy tilaamaan vain, jos tietää niiden nimet.

Benson käväisi muutamassa ravintolassa tilaamassa salaisia annoksia. Hän kävi myös sellaisissa, joissa ei oikeasti edes ole salaista ruokalistaa.

Osa työntekijöistä hämmentyy, kun Benson heittelee hatusta todella kummalliselta kuulostavia ruoka-annosten nimiä, kuten esimerkiksi McGangBang-annos. Työntekijät suostuvat kuitenkin tekemään annokset ja Benson odottaa malttamattomana, mitä hän mahtaakaan saada. Annosten laatu vaihtelee melko hurjasti ja osa salaisen listan annoksista on syystäkin salaisia.